TASUB TEADA! Tiibeti munga loengu külastamine kingib lisaks kunstielamuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neil huvilistel, kes on soetanud või soovivad veel osta 6-eurose pääsme Tiibeti munga ja õpetlase Tenzin Priyadarshi Ronpoche loengule, mis toimub juba homme, kell 18.30 Tallinna Raekojas, on ostetud pääsmega võimalik külastada ka samas asuvat näitust "Kunst valitseb", kuhu on välja pandud saksa ja flaami kunstnike 15. -17. sajandist pärit ainulaadsed maalid.

Foto: MediaMarketing

Auväärne Tenzin Priyadarshi esineb 6. augustil kell 18 loenguga "Vabastav kunst" ja teema seondub näitusega "Kunst valitseb", kus on eksponeeritud ligi 100 originaalteost Lääne-Euroopa vanadelt meistritelt.

Näitus loob loengule intrigeeriva fooni, tuues kokku tänase maailma, vana Euroopa moraali läbi tollaste kunstiteoste ja budistliku analüüsi loomingu meelivabastavast toimest.

Foto: MediaMarketing

Tenzin Priyadarshi esineb ka reedel kell 18 Hopneri majas ning seal on jutuks budismi, areneva meele ja areneva tehnoloogia koosmõju, see on pilguheit uue massikommunikatsiooni ja arenevate tehnoloogiate ajastu eetikale. See loeng on tasuta.

Loengutele saab registreeruda SIIN!

Uuri lähemalt ka www.iMonk.org

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles