«Saladused»: piiritu ahnus röövis naiselt pere ja sõbrad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader saatest Saladused
Kaader saatest Saladused Foto: Kanal 2

Tõsielul põhinev Kanal 2 saade «Saladused» rääkis loo naisest, kes soovis iga hinna eest rikkaks ja kuulsaks saada.

Saates näidatud lood on tõestisündinud, kuid inimeste privaatsuse huvides on nimed ja kohad muudetud ning taaslavastustes mängivad näitlejad.

Tavalisest perest pärit Mirjam tahtis pääseda Eesti koorekihi sekka. Ta kasutas selleks kõiki võimalusi, eelkõige aga positsioonikaid mehi, kelle mängukanniks oli ta vaid niikaua kuni ilmus lagedale veel vägevam isane.

Mirjam lasi mehe teadmata aborti teha, kuna ta poleks muud moodi uut töökohta saanud. «Kui elu pakub võimaluse, tuleb sellest kinni haarata,» põhjendas ta.

Kui ilmsiks tuli suhe ülemusega, jättis elukaaslane ta maha. Abielu endise ülemusega purunes siis, kui kõmuajakirjas ilmusid pildid temast ja kuulsast lauljast (keda kehastas Mikk Saar). Mirjam arvas siis, et kuna ta peab oma kodust välja kolima, saab ehk laulja aidata tal leida korteri kuskil kesklinnas.

Mirjami saaga pole lõppenud ja ta jätkab ikka püüdlemist sinna, kus muru paistab rohelisem...

Teises loos sai näha ülbete vanemate poega, kes oli oma vanemate usin õpilane ning kaebas lõpuks ise nende peale lastekaitsesse, kuna vanemad tema soove ei täitnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles