Malibu esitleb: Troopiline COCO-NUT toob Palmisaarte eksootika Deja Vu'sse!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malibu esitleb: Troopiline COCO-NUT toob Palmisaarte eksootika Deja Vu'sse!
Malibu esitleb: Troopiline COCO-NUT toob Palmisaarte eksootika Deja Vu'sse! Foto: Erakogu

Sel reedel, 08.08 toob Lounge Deja Vu koostöös Malibuga kohale eksootilise troopikasaare! Kauaoodatud COCO-NUT peoõhtu, koos suussulavate Malibu-kokteilide ja silmipimestavalt kütkestavate tantsijatega, on saabunud! Eksootilised tantsijad tervitavad kõiki juba terrassil ja Lounge'i sisenedes peo temperatuur aina tõuseb! Ees ootab öö täis lõbu, silmailu, magusaid suudlusi ja mitmeid üllatusi!

Coco-nut pidu on rohkemat kui tavaline rannapidu! Lounge Deja Vu tervitab juba sel reedel kõiki enda uuel suvepeol Coco-nut, kus läbi kogu öö pakuvad meeliülendavad tantsijad koos hula-seelikute ja coconut-bikiindega silmailu kõigil Deja Vu lavadel nii terrassil, kui ka sees! Suviselt eksootiline pidu algab juba terrassil, kus lounge'i külasajaid tervitavad suussulavate kokteilidega  Malibu kaunitarid!  Eksootiline tantsumuusika paneb kõigil lounge'i külastajatel puusad nõksuma ning südame suverütmis põksuma. 

Foto: Erakogu

Unusta oma argipäev ja erguta oma meeli eksootilisel Coco-nut peol, mis on täidetud ekstootika, tantsu ja limboga! Ära jää ilma enneolematult kuumast peost, mida hiljem kahetsed! 

Tallinna populaarseim Lounge ootab Suvisele Coco-nut peole! Rohkem infot peo kohta leiad SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles