KUUM: vaata, milline oli noor Channing Tatum stripparina!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Channing Tatum poses with male strippers attending the Magic Mike XXL Premiere held at Vue West End, 3 Cranbourn Street, Leicester Square, London. Picture date: Tuesday June 30, 2015. Photo credit should read: Ian West/PA Wire
Channing Tatum poses with male strippers attending the Magic Mike XXL Premiere held at Vue West End, 3 Cranbourn Street, Leicester Square, London. Picture date: Tuesday June 30, 2015. Photo credit should read: Ian West/PA Wire Foto: Ian West/PA Wire/Press Association Images

Hilises teismeeas teenis näitleja Channing Tatum raha stripparina. Pildid 90ndatest lekkisid siis, kui selgus, et mees mängib filmis «Magic Mike» stripparit. See oli õige aeg, et kaevata välja pildid, kui mees oli noorena Floridas just seksika tantsijana raha teeninud, vahendab Daily Mail.

Näitleja kandis ka esinejanime, milleks oli Chan Crawford. 18-aastasena seda tööd tehes teenis ta 50 dollarit õhtuga pluss naiste poolt jäetud kupüürid püksikute vahel.

Vaata seksikat Channing Tatumit SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles