Keskerakonna Noortekogu saadaks Kristiina Ojulandi poliitikas osalemise asemel poodlema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna noortekogu lipp.
Keskerakonna noortekogu lipp. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Täna toimunud Keskerakonna Noortekogu juhatuse koosolekul võeti vastu seisukoht, et vihkamist õhutavate väljaütlemistega esineval Kristiina Ojulandil ei ole Eesti poliitikas kohta. Noortekogu esimehe Urmo Saareoja sõnul võiks Ojuland tegeleda talle omasema tegevusega ning minna hoopis poodlema. Chaneli, Hermese ja Louis Vuittoni asemel võiks preili eelistada aga kodumaist toodangut.

Kristiina Ojuland tegi oma Facebooki lehel üleskutse, panna kirja kõik eestimaalased, kes on nõus pagulasi vastu võtma ja sellele omalt poolt kaasa aitavad. «Selline käitumine ei ole kindlasti vastuvõetav, Eesti on Euroopa Liidu liige ja peab endale jõukohaselt pagulaste probleemi lahendamisele kaasa aitama, mitte siseriiklikul tasandil kaasmaalaste vahel viha tekitama,» sõnas Urmo Saareoja. Saareoja lisas, et tasuks meenutada aastat 2012, kui Ojuland oli Euroopa Parlamendi ja LGBT intergrupi liige rõhutades toona, et oluline on väärtustada igat kodanikku ning vältida tõrjuvat suhtumist vähemustesse.

«Ojulandil tasuks mõelda mis värvi käte tehtud on tema poolt soetatavad tooted. Teaduspärast kasutab kõrgmoe tööstus meeleldi ära kolmandate riikide odavat tööjõudu,» arvas Keskerakonna Noortekogu esimees Urmo Saareoja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles