Eminem: ma aiman, miks ma paksuks läksin

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eminem
Eminem Foto: SCANPIX

Eminem usub, et ta võttis aastate eest kaalus juurde retseptiravimite kuritarvitamise pärast.

Räppar avalikustas, et retseptiravimid söövitasid ta kõhtu augu ja söömine leevendas ta kõhuvalu.

«2007. aastal sain ravimite üledoosi ja sattusin haiglasse. Ma kaalusin ligi 105 kilo. Ma pole päris kindel, kuidas ma nii suureks paisusin, kuid ma aiman,» rääkis Eminem. «Vicodin ja vaalium, mida olin aastaid võtnud, tekitasid mu kõhtu augu. Kõhuvalu leevendamise pärast sõin pidevalt - ja halba toitu.»

Pärast võõrutusravi otsustas 42-aastane staar end käsile võtta ja leidis uue sõltuvuse - jooksmise.

«Võõrutusravilt naastes pidin leidma viisi, kuidas kaalust alla võtta ja samas kainelt funktsioneerida. Ma mõistan väga hästi, kuidas inimesed võivad trennist sõltuvusse jääda. Üks sõltuvus vahetab teise välja, kuid see on vähemalt tervislik. Mul on sõltlase aju ja kui hakkasin jooksmas käima, läksin veidi hoogu. Ma muutusin kuramuse hamstriks! Jooksulindil iga päev 17 miili. Hommikul pärast ärkamist jooksin umbes tunniga kaheksa ja pool miili. Pärast stuudios käimist tulin koju ja jooksin veel kaheksa ja pool miili. Hakkasin täpselt kaloreid lugema, et kulutaksin tingimata päevas 2000. Lõpuks kaalusin 67 kilo. Jooksin nii palju, et mulle hakkasid vigastused tekkima. Pideva põrutamise tõttu vigastasin puusa,» meenutas Eminem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles