Signe Lahtein värskest Kroonikast: ega jalgratast sel alal ilmselt enam ei leiuta nagunii...

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jätame hüvasti armastatud Signe Lahteiniga
Jätame hüvasti armastatud Signe Lahteiniga Foto: AFP / Scanpix

Kroonika on alates tänasest uues kuues ja ilmub nüüd esmaspäeviti. Elu24 uuris konkureerivatelt nädalaväljaannetelt, kuidas neile meeldib värskenduskuuri läbi teinud seltskonnaajakiri.

Ajakirja Naisteleht peatoimetaja Signe Lahtein:

Ilma igasuguse konkurendi-kibestumiseta tõden, et Kroonika näeb värskem välja ju küll! Ega jalgratast sel alal ilmselt enam ei leiuta nagunii...

Mõned tähelepanekud:

- Kaanepaber on mõnus käes hoida (iseasi, kui rentaabel see on nädalaajakirja puhul, mille eluiga ju suht lühike).

- Kujunduslikult võib selle käesoleva numbri puhul vaielda, kas peatoimetaja peaks äratuntavaltolema kahel kõrvutiasuval leheküljel... Aga see on ju ühekordne efekt ilmselt.

- Ženja Fokini lehekülg on hea - nädalaajakirjas peab kindlasti olema nn lühivorme. Eriti Kroonikas, kus lood kipuvad vahel olema lausa kaheksa lehekülje pikkused.

- Telekava viimise osas väiksemale pinnale näitab ilmselt aeg, kui õige see otsus oli. Eestlane on, teatavasti, päris suur telehuviline ja telekava on talle tähtis.

- Pikkade lugude osas erilisi muutusi mu meelest polegi - endiselt domineerib suur pilt. Kuigi pildiga väljavõte on ajakirjas, kus ruumi laialt käes, kindlasti hea võte - end maailmas tõestanud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles