Video: Victoria’s Secret esitles uusi seksikaid pesuingleid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
WEST HOLLYWOOD, CA - MARCH 30: (L-R) Victoria's Secret angels Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel and Adriana Lima celebrate the 2011 Victoria's Secret SWIM Collection at Mondrian Los Angeles on March 30, 2011 in West Hollywood, California.   Charley Gallay/Getty Images for Victoria's Secret/AFP
WEST HOLLYWOOD, CA - MARCH 30: (L-R) Victoria's Secret angels Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel and Adriana Lima celebrate the 2011 Victoria's Secret SWIM Collection at Mondrian Los Angeles on March 30, 2011 in West Hollywood, California. Charley Gallay/Getty Images for Victoria's Secret/AFP Foto: Charley Gallay/AFP

Maailmakuulus pesubränd Victoria’s Secret esitles New Yorgis uusi seksikaid pesuingleid.

Tegemist oli esimese korraga, mil kõik kümme uut inglit korraga üleastusid. Kuigi paljud neist on pesubrändi jaoks varem töötanud, oli ingliks saamine siiski uskumatu üllatus.

Victoria’s Secret`i modell Jac: Istusime minu agentuuri köögis küpsisekauss nina ees, kui sain kõne, et lähen Victoria’s Secret`isse pesuingliks. Ma hakkasin kõva häälega naerma, kui minu ette pandi leping. Ma vaatasin küpsiseid ja siis vaatasin uuesti lepingut ning siis palusin küpsised ära viia.

Ka suured pesuinglite reklaamid New Yorgi tänavatel, võtsid noortel modellidel jalad nõrgaks ja hääle värisema.

Victoria’s Secret`i modell Elsa: See on nii veider, kui ma iga kord mõnest reklaamist mööda kõnnin, millel minu nägu. Püüan oma nägu varjata, sest ma ei taha, et mind ära tuntaks. See on nii kummaline asi. Sa ei tunne end sellisena. Sa ei suuda end samastada selle glamuurse isikuga, kes sulle plakatilt otsa vaatab.

Pesubränd Victoria’s Secret`il on kümneid miljoneid fänne üle maailma.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles