Pärnus tekkiv kaasaegne kultuurikorrus kutsub peole

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kali Briis Band
Kali Briis Band Foto: Laura Arum-Lääts

Pärnus tegutsev stuudio, tehnikarent ja proovikas Korter13 ning veebiväljaanne helilaine.ee kutsuvad kõiki  8. augustil Tool Up peole, mille tulu läheb ehitustööde jätkamiseks kultuurikorrusel, täpsemalt korraliku tualettruumi rajamiseks.

Korter13 on end endise postimaja kolmandale korrusele sisse seadnud. Prooviruum ja helistuudio töötavad täistuuridel ja aeg on kontsertsaali käes. Tööriistad pole veel aga sugugi nurka visatud, sest ehitamist on küllaga ja tööind pole raugenud.

8. augustil toimuval sündmusel annavad edasiseks enda panuse sellised bändid  nagu The Boondocks, Avoid Dave`i eriprojekt Avoid Acoustic, MiaMee ja Kali Briis Band.

Korter13

Korter13 koosneb hetkel kolmest osast - stuudio, tehnikarent ja proovikas. Stuudios saab salvestada nii reklaamkilipi koos signatuuriga kui ka ansambli kokkumängu. Rendiks pakutakse kvaliteetseid helitehnilisi seadmeid. Lisaks helitehnikale ka videokaameraid koos vajalike lisatarvikutega. Kultuurikorrusel tegutseb samuti veebiajakiri helilaine.ee, mis  on muusika kuulajate ja tegijate, filmikunsti ja lavateoste ning kirjanduse nautlejate kogunemiskoht

Endise Postimaja ruumides võtab hoogu ka fotostuudio ning kontsert- ja vabaajaveetmiskoha loomine. Kõik see annab võimaluse kaasaegse kultuurikeskuse tekkimisele Pärnus.

Tool Up party on ühtlasi 7.-9. augustil Pärnus toimuva tänavakunstifestival Sõnum Seinal järelpidu.

Sõnum Seinal on noortealgatuslik tänavakunsti festival, mis toimub sel aastal kolmandat korda. Selle aasta keskmes on Jaansoni raja äärsed hooned (Vingi pumbamaja ja alajaam) ning Sütevaka Gümnaasium. Kunstnikke osaleb Itaaliast, Soomest, Eestist. Toimuvad šabloonkunsti ja spreivärvimise õpitoad.

Kontsertpaiga uksed avatakse 8. augustil kell 19.00. Asukoht Akadeemia 7, sissepääs sisehoovist. Rohkem infot leiate Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles