ETV näitab erisaateid enne Pärnus algavat Weekend Festivali

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hollandi päritolu DJ Tiësto
Hollandi päritolu DJ Tiësto Foto: promo

Esmaspäevast kolmapäevani on ETV saade «Weekend Festival Pärnus» tantsumuusikalainel - valmistutakse festivaliks suvepealinnas. Meeleolu hoiab üleval saatejuht Joosep Järvesaar. Muusikast räägivad ja kuulsate DJ-de fenomeni selgitavad Eesti tuntuimad DJ-d. Tutvustatakse artiste ja kuuleb head nõu nädala lõpul algavaks muusikasündmuseks.

Seda, et aina populaarsemaks muutuv tantsumuusika pole lihtsalt «kloppimine», aitab tõestada Uku Suviste, kes esitab klassikalisel klaveril festivali peaesinejate suurimaid hitte. Kuulda saab David Guetta, Armin van Buureni ja Tiësto loomingut.

Foto: promo

«Võtsin endale analüüsida lood, mis on olnud edetabelite tippudes üle terve maailma ja sõelusin igast loost välja seal peituva meloodilise iva. Miks need lood ikkagi töötavad ja geniaalsed on,» rääkis Uku Suviste, kes mängib elektroonilist muusikat klaveril üleüldse esimest korda. Suviste tunnistas, et nn raadiotümakas võib klaveri kõlada üllatavalt hästi. «Nende lugude puhul on meloodia ja harmoonia nii lihtne ja hästi toimiv, et neid on klaveril esitada lausa ideaalne, kõlavadki nagu klaverilood.»

Foto: Jani Kormu / Weekend Festival

Kuidas kõlab Tiësto eelmise suve hitt «Wasted» klaveril, saab näha ja kuulda juba tänaõhtuses saates.

«Weekend Festival Pärnus» on ETV eetris 3.-5. augustil algusega kell 19.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles