Kristiina Ojuland läks hulluks: teeme reeturitest avaliku nimekirja!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksei Brjantsev 10.12.2014 Tallinnas, Nordea Kontserdimajas. Kontserti olid kaemas ka Kristiina Ojuland ja Raimo Kägu.
Aleksei Brjantsev 10.12.2014 Tallinnas, Nordea Kontserdimajas. Kontserti olid kaemas ka Kristiina Ojuland ja Raimo Kägu. Foto: Viktor Burkivski

See, et moegurmaanist staarpoliitik Kristiina Ojuland šokolaadikarva immigrante vihkab, on juba ammu selge. Nüüd kutsub daam oma Facebooki lehel SIIN! üles tegema ka avalikku nimekirja kaaskodanikest, kes muulastele rohelist tuld näitavad. 

PALJU ÕNNE KRISTIINA!

KRISTIINA OJULANDI REETURITE NIMEKIRI:

SEOSES SOOVIMATUTE IMMIGRATIDEGA-EESTIMAALASED! Hakkame koos kaardistama nimeliselt inimesi, kes on juba alustanud Eestimaa mahamüümist moslemitele ja neegritele.

Minu andmetel on pagulasate vastuvõtmiseks teinud MTÜ- d:

suurettevõtja KOIT UUS - Haapsalu mees ( IRL- ga seotud) ja

võrukas ja endine Lääne maavaenam INNAR MÄESALU, (Reformierakonnaga seotud)

LISAGE SIIA OMA INFO JA TEEME ÜHISE NIMEKIRJA EESTIMAA MAHAMÜÜJATEST!

Iga immigrandi eestmaksab EL ühekordset toetust 6000 eurot!

Kristiinal on ka varem Eestis resideerivate mustanahalistega probleeme olnud

Mõni aasta tagasi juhtus näiteks ebameeldiv olukord ühes Tallinna ööklubis, kus  mustanahalise mehega tantsinud tartlanna sattus Euroopa Parlamendi liikme Kristiina Ojulandi solvangute rahe alla. Ojuland kostitas nimelt tütarlast ja tema tantsupartnerit rassistliku märkusega. Ojuland loomulikult eitas solvangut.

Tartlanna rääkis Eesti Ekspressile hiljem antud intervjuus, et käis Tallinna ööklubis Veenus meelt lahutamas. Juhuslikult oli samas aega veetmas ka endine välisminister Kristiina Ojuland. Mõlemad olid parasjagu tantsupõrandal, kui korraga võttis Ojuland enesekindlalt kursi näitsiku juurde ja nähvas midagi naisele. Viimane oli pöördumisest sedavõrd jahmunud, et jäi pärani silmi blondi poliitikut vaatama.

Oma tantsupartneri kimbatust märkas ka tema tantsupartner, vägilasekasvu mustanahaline mees ning uuris tüdrukult, mis juhtus. Tütarlaps ütles, et Ojuland oli temalt küsinud: «Kas sul vastik ei ole neegriga ameleda?»

Tema tantsupartner, Tartu Rocki korvpallimeeskonna Nigeeria päritolu mängija Callistus Eziukwu, lahkus kohe ööklubist. «Ma ei tundnud teda varem, tutvusime ööklubis. Kuid see rikkus tal tuju,» tunnistas tüdruk.

Hiljem meenutas Eziukwu episoodi ajakirjale Basketball, kus nentis, et europarlamendi saadik Kristiina Ojuland kutsus teda neegriks.

«Ühes ööklubis keegi naine tuli ütles minu eestlannast tantsupartnerile minu kohta rassistlikke solvanguid - umbes, et kas sul pole vastik neegriga tantsida,» rääkis Eziukwu. «Ma ei suutnud seda uskuda, eriti, kui mulle öeldi, et see naine on tähtis poliitik. Kontrollisin sealsamas telefoniga internetist ja tõesti, see oli Kristiina Ojuland. Lahkusin temaga samast ruumist otsekohe.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles