Bieberit sõimati pedeks, teismelislaulja tegemas kampaaniat kiusamise vastu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber
Justin Bieber Foto: SCANPIX

Eelmisel reedel hakkas üks 12aastane poiss Justin Bieberit (16) mängusaalis «nügima» ja nimetas lauljat pedeks.

 

Klatšilehe tmz.com andmeil oli Bieber kahe turvamehe saatel mänginud Kanadas Richmondi linna mängusaalis üht mängu, kus tuleb juhtida valguskiirt. Üks poisike hakkas aga Bieberit mängus lubamatute võtetega ründama, surudes Bieberi «nurka» (vaata pilti sellest mängust ja mängusaalist siit).

Bieber ütles poisile: «Aitab nüüd küll!» mispeale poiss vastanud: «Mis sa selle peale teed, pede?»

Bieber: «Vabandust?»

Poiss mängusaalist: «Sa oled pede.»

Siis sirutanud poiss oma käe Bieberi suunas, mispeale Bieber selle eemale lükkas ja lahkus.

Poisi isa osutus advokaadiks, kes kaebas politseile, nagu Bieber rünnanuks tema last. Politsei alustas küll juurdlust, kuid on allikate teatel veendunud, et Bieberil vahejuhtumis süüd pole.

Nii, see juhtus reedel. Bieberi PR-iniemestel oli vahepeal aega plaani pidada ja täna tuli teade, et Bieber kavatseb lähinädalatel ühineda kampaaniaga, mis astub vastu noorte seas levinud kiusamisele ja homode suhtes vihameelsele käitumisele ehk homofoobiale.

Bieber olla ka sõpradele öelnud, et kuigi ta ei kujuta heteroseksuaalse teismelisena küll ette, kuidas võib pedeks sõimamine ühele noorele mõjuda, tahab ta midagi kiusamise vastu ette võtta.

Ja veel üks nüanss, millest tmz.com kirjutab. Nimelt olevat Bieberi meeskond püüdnud vahejuhtumit avalikkuse eest varajata, kuid Bieber ise olevat tahtnud, et see lugu teatavaks saab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles