Elu24 galerii! Intsikurmu festivali teine päev pani külastajad kaasa laulma, tantsima ja räppi nautima

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Intsikurmu Muusikafestival 2015 on selleks aastaks ühel pool ning festivali jäävad meenutama andekad artistid siit ja kaugemalt, metsa ja sambla lõhn jälitab külastajaid ilmselt veel mõnda aega. Elu24 toob teieni palad festivali teiselt päeval.

Teiste seas jäid Intsikurmu Muusikafestivalil meie kaamerasilma ette artistid ja bändid nagu Eesti Laulul ilma teinud Wilhelm, meeli ergutav Läti ansambel Carnival Youth ja räpiga üllatanud ning kuulsate artistidega koostööd teinud Hypnotic Brass Ensemble USA-st. Väiksemal Oru laval paitasid meeli Liis Ring, tuliuus ansambel Lewski, rahvast tantsutanud pöörane Faun Racket. Kahte päeva jäi lõpetama mehine rokkansambel Elephants From Neptune ja Kali Briis.

Foto: Madis Sinivee

Ka laupäevane päev sai kastetud vihma poolt, aga õnneks ei puudunud ka ergutav päike. Looduse huvilised said nautida metsamatku ning lapsed hullata mängualas. See muidugi ei takistanud jõnglasi suure lava kõrval end mäest alla veeretamast.

Foto: Madis Sinivee

Kõigele muule üllatas ka suur külastajate burgerihuvi, sest teise päeva lõpuks oli ülimenukas Burger Box Põlva linna lihast tühjaks ostnud ja sunnitud siiski õhtuks oma putka kinni panema liha puuduse tõttu.

Foto: Madis Sinivee

Vaata galeriist, mis teisel päeval toimus ja kes kaunist loodust ja head muusikat nautimas käisid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles