Eesti Playboy kaanetüdrukud pidutsesid Pamela Andersoniga

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äsja saabusid Eesti Playboy kaanetüdrukud Dea Sumin, Triinu Hoolma ja Mari Metsallik Bukarestist, kus Rumeenia Playboy eestvedamisel toimus koosviibimine
Äsja saabusid Eesti Playboy kaanetüdrukud Dea Sumin, Triinu Hoolma ja Mari Metsallik Bukarestist, kus Rumeenia Playboy eestvedamisel toimus koosviibimine Foto: Playboy Eesti

Äsja saabusid Eesti Playboy kaanetüdrukud Dea Sumin, Triinu Hoolma aka Printsessi-Triinu ja Mari Metsallik Bukarestist, kus Rumeenia Playboy eestvedamisel toimus koosviibimine  Snagov Palace’i mõisas. Glamuursest peost võttis osa ka Pamela Anderson.

«Tegelikkuses on ta nii pisike,» ütles Eesti Playboyd esindanud Dea Sumin.

Glamuuri osas loomulikult tagasi ei hoitud. Majaesine oli ummistatud külaliste luksuslikest sõidukitest,  muusikavaliku eest hoolitsesid parimad DJd, saalid olid täis soliidseid härrasmehi ning seksikas pesus tüdrukuid ja õhtukleitides daame.

Peale Eesti olid esindatud ka näiteks Prantsuse, Itaalia jt riikide Playmate’id. Üritust kanti üle ka Rumeenia televisioonis.

Eesti tüdrukud tõmbasid tähelepanu, olles paljude jaoks eksootilised «tundmatu» väikerahvuse esindajad. Nii näiteks küsiti Dealt, mis keelt meil räägitakse või kus Eesti täpsemalt asub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles