Rannavolle Eesti meistrivõistlustel triumfeerisid Karl Jaani ja Rain Raud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannavolle Eesti meistrivõistlustel triumfeerisid Karl Jaani ja Rain Raud
Rannavolle Eesti meistrivõistlustel triumfeerisid Karl Jaani ja Rain Raud Foto: volley.ee

Kuressaares lõppenud meeste rannavõrkpalli Eesti meistrivõistlustel triumfeerisid Karl Jaani ja Rain Raud, kes finaalmatšis alistasid Rivo Vesiku ja Sten Esna. Teist aastat järjest Eesti meistritiitli võitnud Jaani ja Raud panid esikohaduellis oma paremuse maksma numbritega 21:10, 21:11.

„Esna ja Vesiku ees oli küll väike aukartus, ent tundus, et Sten finaalmatšiks natukene väsis. Otsustav mäng oli poolfinaalis Maksim Petrov/Aleksei Povjakeliga, seal ei olnud küll selge, kummale poole kohtumine kalduda võib,ˮ rääkis Karl Jaani. Tuline poolfinaal vältas 50 minutit ja pakkus pealtvaatajatele kolmegeimilise lahingu. Jaani ja Raud vormistasid võidu numbritega 21:14, 16:21, 15:12.

Matš oli tähtis veel teiseski mõttes. Nimelt olid Kuressaares toimunud Tradehouse Cup’i nime kandnud Eesti meistrivõistlused ühtlasi koduse tugevaima rannavolle sarja Premium 7 GP viimaseks etapiks. Enne otsustavat osavõistlust olid nii Jaani/Raud kui Povjakel/Petrov kogunud võrdselt punkte, mis tähendas, et omavahelise kohtumisega otsustati ka sarja üldvõitja staatus. „Sarja üldvõit oli toredaks boonuseks. Peamine siht oli siiski Eesti meistritiitli võitmine,ˮ sõnas Jaani.

Vaatamata finaalikaotusele jäi turniiriga ülimalt rahule ka Rivo Vesik, kes Kristo Kollo põlvevigastuse tõttu mängis Kuressaares paaris endise Eesti koondise libero Sten Esnaga. „Sten rääkis, et mängis viimati korralikult neli aastat tagasi. Tulime turniirile kolme trenni pealt ja eesmärk oli lihtsalt nautida. Lõpuks läks nii hästi, et suutsime hõbemedalid võita, mis on meie jaoks väga hea tulemus,ˮ rääkis Vesik.

Pronksilmatšist väljusid võitjatena Petrov/Povjakel, kes olid 33 minutiga üle Kaspar ja Kaarel Pomerantsist 21:10, 21:14.

Naiste rannavõrkpalli Eesti meistrid selguvad nädala pärast Tõrvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles