Elu24 video! Kaks bändi ühe hoobiga: mida soovitavad rokkmuusikud suvel kindlasti ära teha ja mis on Lewski

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna öösel kell 1 hullutab Intsikurmu Muusikafestivalil kuulajate rokisõbralikke kõrvu ansambel Elephants From Neptune. Bändi solist Robert Linna aga astub juba enne lavale, asendades tuliuue bändi Lewski kitarristi. Elu24 uuris  lähemalt, mis suveplaanid on mõlemal bändil ja mis muusikat Lewski viljeleb.

Ansambel Lewski on ammustest headest sõpradest ja andekatest multiinstrumentalistidest koosnev verivärske koosseis, kuhu kuuluvad muusikud Konstantin Tsõbulevski, Arno Tamm, Martin Kuut, Raul Ojamaa ja Kallervo Karu.

"Lewski kutsub kuulaja endaga seilama seiklusrikastele meredele. Õhulised ja õrnad meloodiad vahelduvad suurte endasse haaravate teemadega. Mitmekeelsete tekstidega lood instrumentaalteostega. Uudne toetub vanale," kirjeldab Intsikurmu koduleht kossseisu, mis annab täna kell 20.00 hea muusika festivalil oma teise live'i.

Foto: Erlend Štaub

Juba end kodumaal populaarseks töötanud mehine rokkbänd Elephants From Neptune aga tegutseb agaralt uue materjali kallal, mida saab juba varsti kuulda suurelt lavalt.

Seniks aga vaata videost, mida pajatas bändi Lewski ninamees Kostja ning mis on muusikute sõnul kohustuslik asi sel suvel veel ära proovida!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles