Elu24 video! Ewert Sundja: loodame, et ennem kui algab sügis ehk algab ka suvi

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Intsikurmu Muusikafestivali esimese päeva õhtul andis Eesti suvel ainsa esinemise armastatud kodumaine ansambel Ewert and The Two Dragons, kes öösel pärast live'i kohe edasi Läti poole sõitis. Bändi solist Ewert Sundja leidis ka hetke pärast live'i Elu24ga muljeid jagada.

Elu24 uuris Ewert Sundjalt lähemalt, kuidas valitakse kodumaiseid esinemisi ning palju pakkumisi festivalidel üles astumiseks bändile üldse suve kohta tuleb. "Pean ütlema, et selles osas olen kehvasti informeeritud. Kontserdi korraldusliku poolega tegelevad teised inimesed rohkem. Kui nüüd aus olla, siis neid festivale Eestis väga ei korraldata. Muusikafestivale on pigem vähe kui palju. Intsikurmu festivali olustik ja õhkkond sobib sellega, mida me teeme ja mis meile meeldib."

Bänd on saanud esinemiste vahel sel suvel ka pisut puhata: "Oleme saanud meeldivalt veeta aega pere keskis ja kodudes." Küsimuse peale, mis plaanid on bändil sügisel, kostis Ewert, et enne sügise algust loodavad näha ka suve. "Sügisel on mõned plaanid, mis hõlmavad seekord ka neid Eesti kohti, kus me pole veel käinud."

Vaata videost, mida rääkis Ewert bändiga tuuritamise kohta ning kuidas peletatakse koduigatsust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles