Kroonika ilmus esimest korda esmaspäeval

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika reklaam, milles esineb Krista Lensini büst.
Kroonika reklaam, milles esineb Krista Lensini büst. Foto: Kroonika

Täna hommikul ilmus nädalaleht Kroonika esimest korda ajaloos esmaspäeval.

Lisaks ilmumispäevale vahetati ka paberit, ajakiri on nüüd 66 lehekülge paks ja need leheküljed on trükitud senisest paksemale kriitpaberile. Seoses sellega on senisest veel keerulisem pliidi alla tuld teha, tõdes Elu24 meediatoimkond loomkatses.

«Uuem, säravam, sisukam,» ütleb peatoimetaja Krista Lensin juhtkirjas ajakirja muutuste kohta. «Väline muutus tekitab rahulolutunde ja tõstab enesekindlust, sisemine rikastumine annab alateadliku eelise, kui seisame uudishimulikult uute võimaluste ees.»

Juhtkiri lõpeb Lensini soovitusega: «Käige minu sõnade ja tegude järgi ning igaühest teist võib saada Kroonika kaanestaar!» Selles numbris on Lensin siiski sisekaanestaar, sest seal ilutseb ajakirja reklaam, mis kujutab peatoimetajat musta värvi pesus. Pildil domineerivad tema nägu (ninasõõrmetest allapoole) ja rinnapartii (parem ning pool vasakut).

Päris kaanestaar on seekord Merlyn Uusküla, kes demonstreerib märgatavalt võimsamat partiid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles