Hõissa pulmad! Kaur Kender abiellus oma muusaga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hõissa pulmad! Kaur Kender abiellus oma muusaga!
Hõissa pulmad! Kaur Kender abiellus oma muusaga! Foto: Ekraanitõmmis Facebookist

Tuntud kirjanik ja Nihilist.fm lehekülje looja Kaur Kender (45) seilas abieluranda. Uueks pruudiks on kirjaniku ammune muusa Rita (Maastik) (41) Kender.

Soovime paarile õnne ja edu!

Vaata pilti SIIT!

Foto: Viktor Burkivski / Elu24

Elu24 kirjutas Kaur Kenderi lahutusaagast oma venelannast abikaasa Anastasiaga (pildil) aasta 2013 suvel. Toona saabus Elu24le vihje, et Kenderi abielulahutuse üheks põhjuseks on pulmade planeerimine oma muusa Rita Maastikuga.

Foto: Viktor Burkivski

Brünett Rita Maastik (pildil) ilmus avalikkuse ette pisut rohkem, kui kolm aastat tagasi, kui Kaur esitles oma viimast teost «Comeback». Kaur nimetas siis Ritat oma muusaks, kellele olla romaan ka pühendatud! Kolmiku suhe küttis kirgi – Anastasia ja Rita pritsisid teineteise pihta tuld ja tõrva nii seltskonnaveergudel, kui sotsiaalmeedias.

Foto: Jelena Rudi

Elu24 kirjutas juba 2010. aasta lõpus, et kirjanik ja kolumnist Kaur Kender on kõrvuni armunud oma muusasse nimega Rita Maastik.

Kenderi abikaasa Anastasia hüüdnimega Nastja, nimetas oma kaasa uut silmarõõmu, Ritat, tookord ülemineku ja sanatooriumi variandiks, kel peagi algamas kliimaks.

Naine selgitas toona, et Kauril on loominguline kriis ning seepärast otsustas hetkel elada mitte koos perega, vaid eraldi ning et seda võib nimetada vabalt ka mehe keskeakriisiks, mis on peagi siiski möödanik.

«Ma olen täiesti veendunud, et see juhtub, sest ma arvan, et need kümme aastat, mis me oleme koos elanud - seda ei saa kustutada,» rääkis enesekindel naine.

«Aga muusadega on nii, et täna on Rita, homme on Maša ja ülehomme on Daša ka veel. Ma olen väga tugev naine ja ükski muusa mind küll ei murra,» lisas Nastja.

«Ma arvan, et enne murdub muusa ise, sest tal ei jätku nii palju kannatust. Muusal pole veel aimugi, mis tähendab Kaur Kender. See on nagu «põrsas kotis,» teadis Nastja.

Kuid «põrsas kotis» kõrval tippis aastaid uhkelt pea püsti ja rind ees muusa Rita Maastik, kes «põrsaga» lõpuks ka abieluranda sõudis.

Palju õnne!

Vaata pilti SIIT!

MR & MRS

Posted by Rita Kender on Friday, July 31, 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles