Weekend Festival Balticu järelpeod klubis Volume

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Guetta teisik Baile-Bon Gold peol
David Guetta teisik Baile-Bon Gold peol Foto: Music Factory

6.-8. augustini Pärnus toimuva suve suurfestivali Weekend Festival Balticu programm ei piirdu ainult rannas toimuvaga, vaid igal õhtul toimuvad üle Pärnu ka ametlikud järelpeod.

Klubidest Kuursaal ja Volume saab kaheks õhtuks üks koht - Weekend Club / Volume, kus 7. ja 8. augustil käib pidu varajaste hommikutundideni kahes saalis.

Weekend Club / Volume programm:

REEDE, 7.AUGUST: Grind stage: KOVE (MTA Records, UK) MHKL (Grind, R2) COVERK x BYTE (Grind) Programm stage: GENKA LIVE (Legendaarne) PAUL OJA (Legendaarne, R2) QUEST (Emerald City, R2)

LAUPÄEV, 8. AUGUST: Grind stage: CARTOON (Liquicity) VICIOUS VENDETTA KASPAR LEIVO (Öötöö, R2)

Programm stage: SUUR PAPA (Grammiliin) CRITIKAL (Mindnote) DR. PHILGOOD Weekend Club Volume on avatud 00.00-06.00

Weekend Festival Baltic toob kolmel päeval suvisesse Pärnu randa hetke maailma tipud pop- ja tantsumuusikas.

Festivalil astuvad üles: Armin Van Buuren, David Guetta, Hardwell, Tiësto, Example+dj Wire, Robin Schulz, Rudimental, Showtek, Sigma, Felix Jaehn, N*E*R*O, Sub Focus, Chase & Status, Brennan Heart, Tungevaag & Raaban, Netsky, Syn Cole, Aron Chupa, (Ex) Da Bass, Grind Live, Beat Service, Darude, Headhunterz, Super8 & Tab, HeavyWeight, The Second Level, Wildstylez, Atmozfears, Astrix, DJ Bl3nd, Chris Lake, Noise Controllers, Pep & Rash, Orkidea, Proteus, Tarmo Tammel, Kolzar ja Kristjan Hirmo.

Weekend Festival Baltic leiab aset 6.-8. augustini kaunis Pärnu rannas, kus saab näha ja kuulda kõige kuumemaid tantsu- ja popmuusikaartiste. Festival pakub külastajaile lisaks mitmel laval rikkalikule programmile ka palju muid atraktsioone festivalialal, samuti ei puudu välisündmusele omased telkimisalad.

Festivali ajaks on käigus eritransport Pärnusse nii Tallinnast kui Riiast. Festivali ning järelpidude piletid on müügil Piletilevis ning aadressil www.weekendbaltic.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles