Kohilas toimub vägev suveööpidu 2Quick Starti ja sportliku Öövollega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

19. augustiks on põhjust kaardilt üles otsida Kohila, sööta selle kauni paiga koordinaadid oma GPS-i ning lasta targal aparaadil ennast ja oma auto rattaid otse Öövollele ning sellega kaasnevale suurele suvelõpupeole juhatada. Kui te muidugi pole juba varem selles Tallinnast napilt 30 kilomeetri kaugusel asuvas ajaloolises paigas viibinud.

Foto: MediaMarketing

Kohila Võrkpalliklubi Euronaiskond

Kohila Öövollele on oodatud nais- ja meespaarid ning mängud liival toimuvad tulede ja tõrvikute valgel. Eelregistreerimine lõpeb 15. augustil ja kuna võistlustulle sööstavad vaid 16 mees- ja teist samapalju naispaare, siis maksab kiirustada — vabad kohad on peagi täis saamas.

Võrkpallimänguga koos teeb soojendusdiskot Märt Rannamäe, kell 21 tantsitab rahva varasügisesse Eesti tantsumuusika lipulaev 2Quick Start ja kell 23 algaval öödiskol kütab meeleolu kuumaks DJ Märt Rannamäe. Lastemänge ja -võistlusi juhib Venno Loosaar, avatud on näomaalingutuba. Kohila Võrkpalliklubi Euronaiskond keerutab loosiratast, osalejaid ootab kümneid põnevaid auhindu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles