Lõbus video! Kihnu Virve tänas rooside eest männakäbade looga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kihnu Virve tänas rooside eest männakäbade looga
Kihnu Virve tänas rooside eest männakäbade looga Foto: Ekraanitõmmis TV3Play videost

Kihnu-Virve sai hiljuti tõelise üllatuse osaliseks - tema koduõuel niideti muru ja  rajati uhke roosipeenar. TV3 «Seitsmeste uudiste» vahendusel tänas Virve üllatuse eest ilusa lauluviisiga, millele lisandus muhe lugu männakäbadest.

Pärnumaalt Arest pärit noored viisid paarikümne murutraktoriga Kihnu saarel läbi aktsiooni «Niidame ära 2015». Kui teistel kihnlastel niideti tasuta koduaia muru, siis kõige kuulsama kihnlase Kihnu Virve ukse taha mindi lisaks kaunite lilledega ning rajati uhke roosipeenar. «Minu lemmikkoht on toa taga, kus ma istun ning joon kohvi ning see on suurepärane,» viitas Virve kohale, kuhu peenar tehti. Rooside vahele valati kohalikke käbisid, mispeale Virvele meenus kohe üks lõbus lugu männikäbidest, mida Kihnus nimetatakse hoopis teistviisi. 

Lisaks soovis Virve kõigile õnne ja tervist ning et raha jookseks ja elu läheks ülesmäge. «Allamäge oleme selgeks saanud, aga ülesmäge oleme ära unustanud ronimise,» selgitas ta.

Vaata vahvat videot SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles