Avati uus ilusalong Eclat, mille eesotsas on auhinnatud ilutegija Ksenia Rassadkina.

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud pühapäeval avati väga kunstiliselt uus ilusalong ECLAT, mille eesotsas on mitmekordne rahvusvaheliselt auhinnatud ilutegija KSENIA RASSADKINA.

Foto: Elcat

ELCAT pakub kõiki iluteenuseid. Lisaks pakub ka uusi ja täiustatud juuste pikendamise tehnikaid. Salong on avatud iga päev ja ootab kõiki tutvuma enda teenuste ja toodetega.

ELCAT ASUB LINNA KESKMES, ROTERMANNI KVARTALIS, ROSENI 9

Foto: Elcat

Avamisel pakkusid põnevust moeshowd ilmelistelt disaineritelt SVETLANA PUZORJOVA ja EVE ROOSNA, kelle loomingut andsid edasi mitte tavalised modellid, vaid muudes valdkondades tegevad Eesti inimesed.

Teiste seas tuntud raadiohääl KERTU JUKKUM, Buduaar RU peatoimetaja TAMARA TJUTINA, üritustekorraldaja ja PR valdkonnas tegutsev NATALY PANT.

DESIGN BY SVETLANA PUZORJOVA kaubamärgiga riidekollektsioonid on alati teostatud kõrgeimal kunstilisel ja tehnilisel tasemel. See on terviklik tulemus unikaalsest disainist ja kompromissitult kvaliteetsete materjalide kasutamisest. 

Foto: Elcat

Kaubamärki iseloomustab kombinatsioon klassikaliste retro elementide ja modernse stiili vahel. ME BY EVE ROOSNA dressipluusides on  pastelsete toonide värskus ja  selge läbiv joon. Mugavus ja unisex  kantavus annavad mõttele uue suuna.

Riided saab osta ER Boutiques aadressil Roosikrantsi 16 või Svetlana Puzorjova ateljee-showroomis aadressil J. Vilmsi 53a.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles