Adam Lambert geinoortele: ignoreerige vihkamist, keskenduge armastusele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lambert esines Malaisias
Adam Lambert esines Malaisias Foto: SCANPIX

USA glämmrokkar Adam Lambert soovitas homoseksuaalsetel teismelistel vihkamist mitte tähele panna ja keskenduda armastusele.

Lambert, kelle kontserdi vastu protesteerisid sel nädalal Malaisia islamistid, viitas pressikonverentsil hiljutistele juhtumitele USAs, kus mitmed geinoored on kiusamise pärast enesetapu sooritanud.

«Minu sõnum kogu maailma noortele on see, et peaksite olema uhked selle üle, kes te olete. Ja ma tean, et see on raske,» tunnistas laulja.

«Mind kiusatakse jätkuvalt teatud gruppide ja ajakirjanike poolt. Seda teeb ka muu rahvas. Näiteks internetikommentaarides levib palju vihkamist. Kui keskenduksin vihkamisele ja laseksin sel end mõjutada, lubaksin vihkamisel võita. Ma keeldun seda tegemast. Ma keskendun positiivsusele ja armastusele ning ignoreerin kõike seda vihkamist,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles