Üle-eestiline Noorte Muusikaliteater kutsub vaatama!

Laura Sinimäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üle-eestiline Noorte Muusikaliteater
Üle-eestiline Noorte Muusikaliteater Foto: Ekraanitõmmis Vimeo videost

Üle-Eestiline Noorte Muusikaliteater on noorte omaalgatuslik projektiteater, mis loodi 2013. aasta sügisel. Muusikaliteatri loojad on Kaarel Orumägi, Grete Oolberg ja Loviise Kapper. Teater toob hooaja jooksul lavale vähemalt 2 uuslavastust.

Teatri kodulavaks on Türi Kultuurimaja lava. Sel suvel etendatakse viiel korral muusikaliteatri kolmandat etendust, milleks on «Hammasrataste vahel». Kaht eelnevat muusikali «Lumivalgeke» ja «Suvelõõm» on saatnud suur publikumelu, täis saalid ja suur hulk rõõmsaid noori inimesi.

Muusikal «Hammasrataste vahel» räägib südamliku loo inimestest, kelle elu on kulgenud mööda käänulist ja keerulist rada. Elades ühtse kogukonnana linnaäärses metsatukas ning nautides lähedust, lihtsust ja vabadust nöörivatest reeglitest, on nad õnnelikud ja hoolivad ning neid ei heiduta ei minevik ega tulevik. Ometi rikub omapärase idülli poliitiliselt korrektne maailm, mis kihab seadustest, reeglitest ning riigimeestest. Algab karm võitlus perekonna, kodukoha, sõpruse ja armastuse eest.

Lavastaja ja Helilooja: Kaarel Orumägi

Autor ja Kunstnik: Riin Maide

Osades: Sulev Võrno, Piret Tatar, Janet Vavilov, Hanna Selgis, Beno Kudrin, Mait Mikussaar, 

Rael Rent, Kaia-Liisa Kesler, Carol Suurevälja, Hedi Maaroos, Richard Sepajõe jpt…

Muusikaliteatris on esimese hooaja jooksul mänginud juba üle 100 inimese. Teater pakub võimalust kõigil Eesti noortel end muusikalilaval tõestada. Vaid julgus ning tahtejõud on piiriks.

«Hammasrataste vahel» etendused toimuvad Türi Kultuurikeskuses:

11.08.15 kl 19.00

12.08.15 kl 19.00

13.08.15 kl 19.00

14.08.15 kl 19.00

15.08.15 kl 17.00

Piletid müügil Türi Kultuurikeskuses.

Muusikaliteater on teinud ka videoklipi, mis annab aimu nende eelnevatest ja järgnevatest tegevustest, mille leiab SIIT!

Muusikal "Hammasrataste vahel" [HOOANDJA] from OM filmiStuudio on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles