Valkla Rannafest 2015 juba sel nädalavahetusel – 1. augustil!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NABIHA
NABIHA Foto: Erakogu

Juba kolmandat aastat järjest toimuv Rannafest on sel aastal Valkla Rannas!  

Laval on parimad Eesti artistid nagu Smilers, Curly Strings, Metsatöll, Super Hot Cosmos Blues Band, Getter Jaani ning festivali peaesinejaks on Taani popmuusika lauljatar NABIHA! Lisaks pakuvad tantsumuusikat Power Hit Dj Marek Talivere ning Andres Aljaste!

Mida veel pakub Rannafest? Kaunil rannal on võimalik kaasa lüüa rütmikas zumbas ning pere pisematele on lõbus LASTEALA, kus on batuudid, skyjump, näomaaling. Lisaks on spordihuvilistele üritusel aerusurf, vesijalgrattad ning süstad, mis pakuvad rohkelt põnevust ja adrenaliini! Ürituselt leiate ka mängude telgi, kus on lauatennis, lauajalgpall ning palju muud lõbusat. Jalgpalli sõpradele on üritusel ka inim-lauajalgpall! Mis see on? See on inimsuuruses täispuhutav jalgpalli väljak, kus on võimalik meeskondadega võistelda ning võita eriti magusaid auhindu!

Lisaks heale muusikale on võimalik nautida maitsvat toitu ning karastavat jooki. Platsil on ka põnev kaubandusala, mis pakub nii maitseelamusi kui ka põnevaid tarbekaupu.

Õhtu saabudes süüdatakse rannal mõnusad lõkked, et olemine rannal oleks soe ja hubane ning pärast peo lõppu platsil jätkub After Party koos Dj Marek Talivere ning Andres Aljastega Valkla Rannarestoranis varajaste hommikutundideni!

Valkla rannas on võimalik ka telkida.Täpsem info SIIT!

Valkla Rand asub Kuusalu vallas, Harjumaal. Tallinnast 40km

Ajakava:

13.00 Väravad

14.00 Curly Strings

15.00 Zumba

16.00 Getter Jaani

17.00 Zumba

18.00 Super Hot Cosmos Blues Band

20.00 Smilers

22.30 NABIHA

00.00 Metsatöll

02.00 Ürituse lõpp platsil ning algab afterparty rannarestoranis koos Power Hit Dj - Marek Talivere & Andres Aljastega!

Afterparty Rannarestoranis lõppeb 05.00!

Peaesineja – N A B I H A

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles