Jüri Pootsmann Dinner in the Sky avamisel: kui esimene pokaal sai joodud, oli juba väga ok

Laura Sinimäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dinner in the Sky avamine
Dinner in the Sky avamine Foto: Viktor Burkivski

Dinner in the sky uus hooaeg on avatud. Esimesele õhkutõusmisele olid teiste seas kutsutud ka superstaarisaate kasvandikud Elina Born, Jüri Pootsmann ja Jana Liisa Johannson.

Täna toimus Tallinna Vanasadamas Dinner in the Sky uue hooaja avamine. Selleks sündmuseks olid kohale kutsutud ka Eesti muusikamaailma praeguse hetke suurimad nimed - Elina Born, Jüri Pootsmann, Jana Liisa Johannson, Margus Vaher ja Merlyn Uusküla. Roogi valmistas tippkokkade mainekaima võistluse Bocuse D’Ori võitnud kokk Serge Vieira. 

Taimetoitlasele Elina Bornile liha puudumine roast muret ei valmistanud: "Minu jalad värisesid kogu aeg, kartsin, et mu jalanõud kukuvad alla ja siis hakkasin kartma, et kukun ise alla. Toidud olid väga head. Kuna ma ise olen taimetoitlane, siis mulle serveeriti kapsast, lillkapsast, porgandit, liha puudumisest hoolimata oli kõik tõesti väga maitsev".

Söögi veel paremaks nautimiseks pakkus muusikalise etteaste Nele-Liis Vaiksoo, kes laulis kauneid armastuslaule. «Nele Liis laulis väga hästi, tal olid valitud väga head laulud ja tema etteaste muutis õhkkonna väga mõnusaks,» kommenteerib Jana Liisa. Jüri ja Elina lisasid ka, et Nele Liisi laulmine oli üleval istudes väga rahustav, sest kohe, kui Nele Liis laulmise lõpetas, tuli väike hirm.

Staarid olid kui ühest suust nõus, et kui järgmine kord tehtaks neile pakkumine Dinner in the Skyl esineda, võtaksid nad kindlasti pakkumise vastu.

Dinner in the Sky Tallinn LIVE 2015 toimub  28. juuli - 2. august Vanasadamas, Admiraliteedi basseini ääres. Vaata täpsemat infot SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles