Vahva video! Raadio 2 duši all rokkis nii mõnegi riideesemeta Slippery Slope

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio 2 dušisessioon: Slippery Slope
Raadio 2 dušisessioon: Slippery Slope Foto: Kaader videost

Peatage kõik, mida te parasjagu teete, sest järjekorras 9. Raadio 2 "Dušisessioonide" episood on oma vesises hiilguses teie ees. Tallinna alternatiivrokikolmik, 2012. aasta Noortebändi võistluse tšempion, Slippery Slope heitis seljast nii mõnegi strateegilise riideeseme ja sukeldus sõna otseses mõttes vannisügavustesse, et tuua teieni oma hittlugu "Circle"! 

Ehk taas saab nautida veidi vallatut musitseerimist vähe ebaharilikust keskkonnast. Soovituslik on kindlasti vaadata video selle üsna õnneliku lõpuni!

Kuidas meeldib?

Peatage kõik, mida te parasjagu teete, sest järjekorras 9. R2 "Dušisessioonide" episood on oma vesises hiilguses teie ees!!! Tallinna alternatiivrokikolmik, 2012. aasta Noortebändi võistluse tšempion, Slippery Slope heitis seljast nii mõnegi strateegilise riideeseme ja sukeldus sõna otseses mõttes vannisügavustesse, et tuua teieni oma hittlugu "Circle"! Soovituslik on kindlasti vaadata video selle üsna õnneliku lõpuni! #r2 #dušisessioonid #suveraadio #slipperyslope #hellyeah

Posted by Raadio 2 on Tuesday, 28 July 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles