Khloe Kardashian kaitseb Kylie Jenneri ja räppar Tyga suhet: Mina seksisin 20ndates meestega juba siis, kui olin 16

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kendall Jenner, Khloe Kardashian and Kylie Jenner arrive at the 42nd American Music Awards in Los Angeles, California November 23, 2014.  REUTERS/Danny Moloshok    (UNITED STATES-Tags: ENTERTAINMENT)(MUSIC-AMERICANMUSICAWARDS-ARRIVALS)
Kendall Jenner, Khloe Kardashian and Kylie Jenner arrive at the 42nd American Music Awards in Los Angeles, California November 23, 2014. REUTERS/Danny Moloshok (UNITED STATES-Tags: ENTERTAINMENT)(MUSIC-AMERICANMUSICAWARDS-ARRIVALS) Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Viimase aja kuumim paar Kylie Jenner ja räppar Tyga on saanud suure kriitika osaliseks oma 8-aastase vanusevahe tõttu. Kylie vanem õde Khloe kaitseb noorte suhet vaadates tagasi omaenda noorusele.

31-aastane Khloe Kardashian on oma õdede suhtes väga kaitsev. Nüüd on ta vastu astunud neile, kes kritiseerivad 17-aastase Kylie Jenneri ja 25-aastase Tyga vastuolulist suhet, vahendab Hollywood Life.

Khloe ütleb Kylie ja Tyga 8-aastase vanusevahe kohta nii: «Ma arvan, et kui mina olin 16, siis ma seksisin juba kindlasti meestega, kes olid 20ndates. Ma ei olnud isegi suhtes, vaid lihtsalt magasin nendega. Kylie ei ole tavaline 17-aastane. Kui temalt küsida, mida ta nädalavahetusel teeb, siis ei vasta ta, et lähen sõbranna juurde ööseks või koolilõpu ballile. Kylie selliseid asju ei tee. Ta käib hoopis ärikohtumistel ja ostis endale oma esimese maja. Selliseid asju ei tee inimesed veel isegi oma 30ndates. Tegemist on ebatavalise olukorraga, nii et suhtugem sellesse teisiti.»

Loe tervet artiklit SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles