Lenna & Eplik esinevad ühise kontserdiga «Nelgid Rapunzlile»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaiko Eplik ja Lenna Kuurmaa
Vaiko Eplik ja Lenna Kuurmaa Foto: Villu Veedla

Hoolimata viljakast koostööst pole Lenna Kuurmaa & Vaiko Eplik veel ühise kavaga lavadel esinenud.

Sellel ja järgmisel nädalal avaneb see võimalus ühiskontsertidel «Nelgid Rapunzlile», kus saab näha-kuulda muusikuid üksteise lugusid esitamas.

«Minu arust on meil tagumine aeg Lennaga koos laulda, sest kuigi olen kirjutanud Lennale plaaditäie lugusid ning vahel kitarristina Lenna bändis Mihkel Rauda asendanud, laulsime laval koos viimati üheksakümnendate alguses ETV lastekoori koosseisus. Olin toona vist 11-aastane, Lenna oluliselt noorem. Plaanime kava lauluvahetuse peale üles ehitada, nii on meil endil ka huvitav,» sõnas Vaiko Eplik, kes sai presidendilt Iseseisvuspäeva eel Valgetähe IV teenetemärgi.

«Vaikoga koostöö on mulle alati väga meeldinud ja hindan tema arvamust kõrgelt. Ootan huviga meie sellesuvist projekti, on aeg taas koos musitseerida!» arvas Lenna, kelle debüüt-stuudioalbum «Lenna» Vaikoga koostöös valmis.

Bänd on laval koosseisus: Sten Šeripov – kitarr, Kostja Tsõbulevski – bass ja Kallervo Karu – trummid.

Kontserdid «Nelgid Rapunzlile» toimuvad: 31.07 Pärnu Reiu jõe kallas, 05.08 Tartu Hansa Hoov, 06.08 Tallinna Kultuurikatla Aed ja 09.08 Võru Kandle Aed.

Algus kell 20.00, sissepääs alates kell 19.00.

Piletid müügil Piletilevis ja kohapeal hinnaga 11-16 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles