Snoop Doggi sai tänu Russell Crowe´le loa Austraalias esineda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Snoop Dogg
Snoop Dogg Foto: WENN

Näitleja Russell Crowe esitas hiljuti Austraalia ametivõimudele palve, et nood lubaksid ta sõbral, räppar Snoop Doggil, riiki siseneda.

Snoop Dogg, kelle õige nimi on Cordozar Calvin Broadus, sai oma kuritegeliku mineviku tõttu riiki sisenemise keelu 2007. aasta augustis, kuid Crowe arvates peaks mees saama siiski loa aasta lõpul toimuma pidava «Down Under» turnee tarvis riiki siseneda, teatab WENN. 

«Ma kirjutan seda kirja oma sõbra nimel. Ma kinnitan teile, et Snoop Dogg ei kujuta endas mingisugust ohtu Austraaliale ega ühelegi selle riigi elanikule,» kirjutas Crowe.

«Ta on siin varem kolm korda tuuril käinud, ning nende tuuride ajal pole aset leidnud ühtki intsidenti ja pole mingit põhjust oletada, et selleaastane tuur tooks endaga kaasa midagi muud kui positiivseid emotsioone.»

Väidetavalt sai Snoop Dogg palvekirja tulemusena loa riiki sisenemiseks ning mehe maailmaturnee Austraalia osa algab 29. oktoobril Brisbane´is toimuva kontserdiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles