Galerii ja video: “Kunst ratastel” kolmas avalik värvimispäev Tallinna parkimisplatsidel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu maantee 1 väliparkla muutus nädalavahetusel urbanistlikuks kunstigaleriiks, kui toimus kunstiturunduse projekti “Kunst ratastel” kolmas avalik värvimispäev.

Foto: Viktor Burkivski

Projekti eesmärk oli tutvustada andekaid kunstnikke meilt ja mujalt, pakkudes neile võimalust enda vabaks väljendamiseks ebatavalistel lõuenditel - autodel. 

Foto: Viktor Burkivski

Maalikunstnikud, graafilised disainerid, graffiti-kunstnikud, illustraatorid ja tätoveerimiskunstnikud muutsid projekti “Kunst ratastel” raames pilkupüüdvateks ja unikaalseteks kunstiteosteks kakskümmend sõiduautot paarikümne aasta tagusest ajast.

Paari nädala pärast, 5-9. augustil, läbitakse autoretke Slowball raames nende autodega enam kui 700 kilomeetrit trajektooril Tallinn-Hiiumaa-Saaremaa-Pärnu-Tallinn.

Foto: Viktor Burkivski

Pühapäeval andsid oma panuse Charlekas aka Karl Eelmaa, graffiti-kunstnik Toze97, tätoveerija Jarmo Nuutre, illustraator Ryan Chapman ning koomiksi Pesakond autor Madis Ots. 

Foto: Viktor Burkivski

5. augustil on kõik 20 sõiduautot ühisnäitusena välja pandud Viru Keskuse Tammsaare pargi pool asuva sissepääsu ees, kus on ühtlasi võimalus kunstnike ja nende loominguga tutvuda või hoopis endale meelepärane kunstiteos-sõiduauto virutaalse oksjoni raames soetada.

Vaata suurt pildigaleriid ja videot SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles