Le Grande Spektaakel esitleb: Haremi Diivade suurejooneline vaatemäng

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Le Grande Spektaakel «Harem»
Le Grande Spektaakel «Harem» Foto: Lounge Deja Vu

Sel reedel, 24. juulil ootab Lounge Deja Vu kõiki enda teatrisaali, kui taaskord leiab aset koostöös Hõbe Vodka'ga toimuv Le Grande Spektaakel  e. Suur  Vaatemäng. 

Pidudesari, mis toob iga kord enneolematu lava-show, koos akrobaatide, tantsijate, diivade, lauljate ja palju muuga Lounge Deja Vu’sse, üllatab sel korral tõeliselt kütkestava teemaga. Le Grande Spektaakel «Harem» toob Sinuni naised, kellest ahvatlevamaid ei ole.

Foto: Lounge Deja Vu

Seekordne Le Grande Spektaalkel viib enda külastajad ajas tagasi 1465.aastasse, mil maailma suurimas linnas, Istanbulis oli õigele Sultanile kohane ka suure haaremi omamine. Noored kütkestavad neiud üle maailma toodi Sultani ette, et nad tema omandiks kuulutada. Esmapilgul lootustetuna tunduv olukorras oli aga igaühe saatus enda käes, sest just Sultani haarem oli staatus, kus tolleaegsed naised said teha impeeriumi säravaimat karjääri. Kuulus konkubiin Roxelana on eeskujuks ka tänapäeva edukatele naistele, sest olles oma tahtmistes kindel ja pannes tööle kõik enda võlud, saavutas ta kogu maailmale võimatuna näiva - ta võlus Sultani, nad abiellusid ja «orjaks» müüdud Roxelana suutis enda poja troonile aidata. Roxelana koos salapärase, võluva ja vastupandamatult ilusa haaremiga võtab vastu kõiki sel reedel Le Grande Spektaakel «Harem» peol.

Foto: Lounge Deja Vu

Üheöine  «Spektaakel»  on vaatemäng, mis toimub Lounge Deja Vu peoõhtu atmosfääris ning tõmbab koostöös Hõbe Vodkaga  aina uuesti Sinu tähelepanu endale. Maitsvate Hõbe Vodka üheöiste erikokteilide ja vaatemängu põimudes, viib Le Grande Spektaakel Sind teise dimensiooni. Iga etteaste on täiesti ainulaadne öine  meelelahtus, mis toob teatraalsuse ja erilise atmosfääri Lounge Deja Vu'sse. 

Valmistu naudinguks, mida pole varem tuntud, sest Harem avab end kõigi Deja Vu külastajate jaoks juba sel reedel, 24. juulil. Rohkem infot peo kohta leiate Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles