Pildid: Tom Cruise Viinis «Mission Impossible 5: Rogue Nation» esilinastusel

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hollywoodi staar Tom Cruise oli eile Austria pealinnas Viinis oma uue filmi «Mission Impossible 5: Rogue Nation» (Võimatu missioon: salajane rahvas) esilinastusel.

Osa sellest märulipõnevikust tehti möödunud aastal Viinis, kaasa arvatut kaskadööristseenid Viini kuulsa oopreimaja katusel, edastab The Local.

Viini filmiakadeemia tegevjuhi Marijana Stoisitsi sõnul on Cruise`i film Viinis viimasel ajal üles võetud linateostest suurim.

Esilinastusele sai pileteid vaid linateose tootnud filmistuudiolt Paramount Pictures ja selle tütarfirmadelt.

«Mission Impossible 5» filmi tegemisel Austrias osales rohkem kui 400 inimest, sealhulgas ka lõhkeaine- ja plahvatuseksperte, kes nõustasid Viinin kesklinnas korraldatud plahvatusi.

Eilse esilinatuse tõttu oli osa Viini Ringstrassest suletud. Võtete ajal oli see kesklinna ala suletud neli päeva, tekitades liiklusummikuid.

«Tom Cruise ütles võtetel, et see oleks suurepärane kui selle filmi esilinastus toimuks Viini ooperimajas ja ma nõustusin temaga,» lisas Stoisits.

Viini ooperi direktori Dominique Meyeri sõnul on neil hea meel, et see kindlasti menufilmiks kujunev linateos sai esilinastuse ooperimajas.

Lisaks Viinile võeti «Mission Impossible 5» filmi üles ka Londonis ja Marokos.

Filmi sisu: USA bürokraadid otsustavad laiali saata eriüksuse Impossible Mission Force (IMF), mille tippagent on Ethan Hunt (Tom Cruise). Hunt saab jälile kuritegelikule rühmitusele Sündikaat ning tema ja ta kolleegid asuvad selle vastu võitlusse, olles ise olematuks kuulutatud.

Tom Cruise tegi esimese «Mission Impossible» filmi 19 aastat tagasi.

Uues põnevikus teevad kaasa veel Ving Rhames, Simon Pegg, Jeremy Renner, Rebecca Ferguson ja Alec Baldvin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles