Valmistu! Suve ekstreemseim tänavaspordi festival «OnWheels Kuldrula» on tulemas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erik Orgo
Erik Orgo Foto: Kuldrula

Juba vähem kui kuu aja pärast, 15. - 16. augustil koguneb suvepealinna Pärnusse Baltimaade tänavaspordi paremik. Eesti suurimas rulapargis võetakse mõõtu bmx, rula, inline ja trikitõukeratta arvestuses. 

Kahepäevane ekstreemspordi festival «OnWheels Kuldrula», mis on ühtlasi ka ametlikeks Eesti Lahtisteks Meistrivõistlusteks, pakub hulljulgeid trikke ja meeletuid pidusid, mis ei jäta külmaks ei noori ega vanu. 

Kuldrula programm saab avapaugu tegelikult juba 14. Augusti õhtul Pärnu Surfiklubis. Ürituse eel-hang-out kannab nime «LEGE SURFIKA SOOJENDUS @PÄRNU SURFIKLUBI», kus hea legendaarse muusika saatel toimub üks unustamatu mini-rämbi rula jämm ja rula-slaalom.

Foto: Kuldrula

15. augustil toimub Pärnu rulapargis Eesti Meistrivõistluste kvalifikatsioon, kust parimad pääsevad finaali. Pikale ja ekstreemsele päevale paneb punkti metsik «LEGENDAARNE KULDNE ÄFTEKAS» Pärnu kuumimas ööklubis Katlamaja. Üles astuvad Hot n’Handsome, Ats Luik, Kristofer Luigend ja Phil Good.

Foto: Gert Nõgu

OnWheels Kuldrula põhi-show algab 16. Augustil, kus erivõistluste nagu «Best Trick» ja «Trick For Money» kõrval toimuvad Eesti Meistrivõistluste finaalid. Õhtul kuulutatakse välja bmx, rula, inline ja trikitõukeratta Eesti Meistrid. 

Foto: Kuldrula

Näha saab kaelamurdvaid saltosid, tailwhippe ja kickflippe. Sõida Pärnusse ja saa sellest hullusest osa!

Üritus on pealtvaatajatele tasuta!

Rohkem infot ürituse kohta leiate Kulrula ametlikult kodulehelt, Instagramist ja Facebookist.

Vaata ka videot eelmise aasta Kuldrula võistlusest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles