Suurbritannia X Factoris uued näod - kes istuvad Simon Cowelli kõrvale?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simon Cowell ja Nicole Scherzinger.
Simon Cowell ja Nicole Scherzinger. Foto: SCANPIX

Kuigi Suurbritannia X Factorini on veel mõni kuu aega, ei tähenda see, et selle ümber juba arutelusid ei käiks. Selgunud on nii see, et saadet ootavad ees muudatused, kui ka uued saatejuhid ja kohtunikud.

Loomulikult istub kohtunikelaua taga teravkeelne Simon Cowell, kellele lisaks on seal tagasi ka lauljatar Cheryl Fernandez-Versini (endine Cole). Kohtunikelaua taga võtavad koha sisse ka Suurbritannia «Voice» saate kohtunik Rita Ora ning raadiohääl Nick Grimshaw, vahendab DigitalSpy.

Pärast kaheksat aastat on loobunud saatejuhi kohast Dermot O’Leary, tema asemel hakkavad saadet vedama 2009. aastal saates osalenud ja teise kohaga leppima pidanud Olly Murs ja pikaaegne UK saatejuht Caroline Flack.

Uuendused ja muudatused pole ükski veel kinnitust leidnud, ent saate produtsent on lubanud «üllatuslikke ja põnevaid uuendusi».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles