VIDEO: tahad välja näha nagu Kardashian, palun väga!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
U.S. television personality Kim Kardashian poses during a photo call at the Cannes Lions 2015, International Advertising Festival in Cannes, southern France, Wednesday, June 24, 2015. (AP Photo/Lionel Cironneau)
U.S. television personality Kim Kardashian poses during a photo call at the Cannes Lions 2015, International Advertising Festival in Cannes, southern France, Wednesday, June 24, 2015. (AP Photo/Lionel Cironneau) Foto: LIONEL CIRONNEAU/AP

Ilmselt on iga naine mõelnud vähemalt korra elus, et tahaks olla kellegi teise moodi. Ilusam, pikem, peenem... Aga kui oled mõelud, et tahaksid näha välja nagu üks Kardashianitest, siis siin on sinu võimalus.

Meigikunstnik Kandee Johnson on kahtlemata parim õpetaja. Naine on üles pannud video, kuidas ta end neljaks erinevaks Kardashianiks meigib.

Kahjuks või õnneks tuleb tunnistada, et naine näeb parem välja kui Kardashianite perekond, keda ta jäljendada üritab. Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles