Laulja Mary J. Blige: muusika päästis mu elu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mary J. Blige
Mary J. Blige Foto: SCANPIX

Blige (39) sõnul on maailm must-valge, kui oled masenduses.

 

Üheksakordsel Grammy-võitjal on praegu käsil järgmisesse aastasse kestev tuur «Muusika päästis minu elu».

Nimevalikut tuurile põhjendas Blige Chicago Tribune`le nii: «Kui ma laulan, teeb see mu enesetunde heaks. Absoluutselt kogu mu elu on selles. Kui Jumal poleks andnud mulle minu häält, oleksin ilmselt surnud. See on ainuke asi, mis mind päästis.»

Laulja rääkis contactmusic.com-le, et on varem heidelnud depressiooniga. «Kui olin masenduses, ei näinud ma rooside ilu ega kui imeline on päike. Masenduses ei märka üldse suurt midagi, elu on ümberringi justkui must-valge».

Blige lisas: «Keegi ei ole kogu aeg rõõmus ja ma olen vaid inimene. Elu on täis liikumist üles- ja  allamäge ning minagi masendun väheke vahest. See lihtsalt on nii.»

Veel mäkis Blige, et 2009. aasta filmile «Precious» lugu «I Can See In Color» kirjutades sai ta inspiratsiooni oma elust siis, kui ta oli masendunud.

Film räägib kirjasokamatust, teismelisest, ülekaalulisest ja oma teist last ootavast neiust, kelle sotsiaaltöötaja saadab sotsiaalse rehabiliteerimise keskusesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles