Baltikumi suurim hardstyle´i sisereiv läheneb ohtliku kiirusega

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltikumi suurim hardstyle´i sisereiv läheneb ohtliku kiirusega
Baltikumi suurim hardstyle´i sisereiv läheneb ohtliku kiirusega Foto: dps.ee

Üritustesarja Massive Attack seninägematu üritus alapealkirjaga Infected toimub 13. novembril algusega 21.00 A. Le Coq Spordimajas. Esmakordselt Eestis on kasututusel 360 kraadi ämblik lava.
 

Korraldajad lubavad väga erilist tule- ja lasershow-d. Kohal on Eesti võimsamad laserid. Kogu showprogrammi on lisaks eelpool mainitule kaasatud ka DJd ja tantsijad ning oodata on suurejoonelisi dekoratsioone. “Tulemas on midagi enneolematut! Massive Attack: Infected on nagu Eesti oma väike Qlimax,“ selgitab ürituse peakorraldaja Adis Käpa.

Sooduspiletid peole on juba müügil 139 krooni eest Piletilevi ja Ticketpro müügipunktides ning Massive Attacki promoüritustel, mis toimuvad oktoobrikuus üle Eesti. Üritusele pääsevad alates 16-aastased külastajad, kuid 2 korrus mõeldud ainult täisealistele pidutsejatele.
Oluline on meeles pidada, et sisse pääseb ainult dokumendi alusel.

Üritust kajastab spetsiaalne veebilehekülg www.massive.dps.ee.

Üles astuvad parimad hardstyle'i ja drum'n'bass'i DJd Eestist ja välismaalt.
Pealaval on üles astumas DJ Coone Belgiast, kes on teinud sellised lood nagu Million Miles, Partystarter, D.E.N.S, Throw Ya Handz, Twilight Zone, Crank, Rip The Place ja viimane projekt kandis nime Undefeated. Hollandist kohal Solutio & The I's ja Mindcracker, ning Soomest DJ Sasha F. Esmakordselt on üles astumas P-Project feat Maarja Tutk Live. Lisaks üles astumas veel Eesti artistid The Renegade, kes oma lugudega jõudnud Blutonium Records plaadi firma alla ja DJ Fireattack, kes on noor ja andekas produtsent jõudnud lühikese ajaga palju head karmi muusikat luua.

Drum and Bass saalis astub üles selline legendaarne kollektiiv UK-st nagu Drumsound & Bassline Smith, kes on teinud sellised lood nagu The Odyssey, Harder, Are You Ready, Cold Turkey, Clap Your Hands, Junglist.

Eesti poolt on esindamas: Eero Mander b2b Studios, Conflict, Alpine Dub, P.Four, Jance, Doc Hope, Moose.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles