Sam Mendes arvas, et Daniel Craig ei sobi James Bondi rolli

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Craig James Bondina filmis «Skyfall»
Daniel Craig James Bondina filmis «Skyfall» Foto: SCANPIX

Bondi filmi «Skyfall» režissööri Sam Mendes paljastas, et tema arvates ei sobinud Briti näitleja Daniel Craig superspioon James Bondi kehastama.

Sellest hoolimata on Craig mänginud juba kolmes Bondi filmis - «Casino Royal», «Quantum of Solace» ja «Skyfall» ning järgnemas on ka neljas film «Spectre», kirjutab news.com.au.

Pierce Brosnani asemele James Bondi rolli hakati uut näitlejat otsima 2005. aastal ning valiti välja Craig, kes oma välimuselt ja olemuselt on varasematest Bondi kehastajatest erinev.

«Daniel Craig käis minu juures casting´ul esmakordselt 13 aastat tagasi kui tegin Chicagos filmi «Road to Perdition» Tom Hanksiga peaosas. See oli Craigi esimene suur film USAs. Aastaid hiljem võttis minuga ühendust väljaanne Entertainment Weekly, kes teatas, et Craig on valitud uueks Bondiks. Vastasin neile, et ta ei sobi sellesse rolli,» meenutas režissöör.

Mendes nägi James Bondi hoopis teise tüübina kui seda on Craig.

«Ma ei pidanud Danielit tugevaks näitlejaks ning ta kogemused näitlejana olid minu silmis kaheldavad. Kuid kui ma hakkasin tegema «Skyfalli» sain üllatuse osaliseks, ta sai rolliga väga hästi hakkama,» meenutas režissöör.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles