Galerii ja video! Miss Baltic Truck Show

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Laululava ümbrus täitus 18.juulil uhkete veoautodega, kui merepoolsel kolmehektarisel alal laiums Balti riikides esmakordselt toimuv kunstiliselt kujundatud ning tuunitud raskeveokite näitus Baltic Truck Show. Kaasa lõid ka Harley Davidson Eesti esindus ning Corvette’i klubi.

Näitusautode ühe pärlina sai Lauluväljakul näha Põhjamaade suurima samalaadse näituse Nordic Trophy eelmisel aastal võitnud autot. Esmakordselt valiti baltikumi parim raskeveok. Lisaks on kohapeal esindatud ka paljud transpordifirmad ning rasketranspordiga seotud ettevõtted.

Baltic Truck Show ühe osana päevaprogrammist oli Eesti parimate spetsialistide võistlus puumaterjali koormasse kogumisel ning silmailu pakkus Miss Baltic Truck – võistlus. Toimus ka enduro-tsiklite vigursõidu show. Esimese Baltic Truck Show lõpetas Terminaatori kontsert ja traditsiooniline ilutulestik.

Baltic Truck Show peakorraldaja on puiduala transpordivahenditele spetsialiseerunud Soome firma Forest Steel.

Vaata Miss Baltic Truck võistluse videot SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles