Kosmose kolmapäeva kirjandusõhtul saab Trulli, Roostet ja muusikat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kosmose kolmapäeva kirjandusõhtul saab Trulli, Roostet ja muusikat
Kosmose kolmapäeva kirjandusõhtul saab Trulli, Roostet ja muusikat Foto: Hallo Kosmos

Kolmapäeval, 22. juulil kell 20 toimub Pärnumaal Häädemeeste vallas Penu külas Kosmonautika puhkekeskuses traditsiooniline Kabli Päikeseloojangu Festivali kirjandusõhtu, millel esinevad Ilmar Trull, Jürgen Rooste, Kaupo Meiel ja ansambel PööLoy GLääNZ.

Kolmapäeval, 22. juulil kell 20 toimub Pärnumaal Häädemeeste vallas Penu külas Kosmonautika

Ilmar Trull on viljakas ja armastatud lastekirjanik, kelle muhedad värsid ja joonistused rõõmustavad nii suuri kui väikeseid. Ajakirjanduses, näiteks Eesti Ekspressis, ilmunud luuletuste paremikust sünnib Trullil iga aasta-paari järel kogumik, mille menu noorte lugejate seas on garanteeritud.

Jürgen Rooste on viljakas ja armastatud poeet, kes on pälvinud pea kõik eesti olulisemad kirjanduspreemiad, kuid on sellest hoolimata jäänud terava mõtte ja taibukasmängulise keelekasutusega loojaks, kelle meeldejäävalt ekspansiivseid esinemisi saadab bluusilik ja biitnikulik vabaduse hõllandus.

PööLoy GLääNZ, mille tuumiku moodustavad Meelis Sarv ja Olavi Kõrre, sisustab kirjandusõhtu teise, muusikalise poole, esitades akustilist eestikeelset muusikat ning kavast ei puudu ka eesti luuletajate tekstidele loodud laulud.

Foto: Hallo Kosmos

Merekaldal öösse kulgevale luule ja muusika sädelevale kooskõlale teeb omapoolse ilukirjandusliku sissejuhatuse ja vestleb teiste esinejatega kirjanik Kaupo Meiel, kes koos Kosmonautika puhkekeskusega korraldab sumedalt suviseid kirjandusõhtuid tänavu juba viiendat korda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles