Üheksas Positivus on lõppenud! Juba käivad ettevalmistused kümnendaks!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üheksas Positivus on lõppenud! Juba käivad ettevalmistused kümnendaks!
Üheksas Positivus on lõppenud! Juba käivad ettevalmistused kümnendaks! Foto: Positivus

Inspireeriv kunsti ja muusikat täis nädalavahetus on lõppenud ning festivaliväravad selleks aastaks suletud. Oleme südamest tänulikud 30 000-le külastajale, kes mitte ainult ei nautinud festivali, vaid aitasid luua selle erilist atmosfääri kõigiks kolmeks päevaks. Olete kutsutud tähistama Positivuse kümnendat sünnipäeva juba järgmisel aastal.

Igal aastal saabub Positivusele külastajaid maailma erinevatest nurkadest ning nüüdseks on tõeline väljakutse leida riik, mis poleks Positivusel esindatud. Sel aastal oli külastajaid lausa sellistest riikidest nagu Maroko, Malaisia, Mehhiko, Laos, Keenia, Hiina, Austraalia ja Brasiilia, rääkimata lähemal asuvatest riikidest ja naabritest. Samuti osales palju rahvusvahelisi meedia esindajaid – kui kokku oli suurepärast tööd tegemas pea 300 ajakirjanikku, fotograafi ja kaamerameest, siis kaks kolmandikku neist olid pärit väljastpoolt Lätit.

Positivuse peaesinejad olid sel aastal Robert Plant & The Sensational Space Shifters, Placebo, Kasabian ning suurepäraseid kontserte andsid veel Tom Odell, Ewert and The Two Dragons, Warpaint, St. Vincent, Charli XCX ning paljud teised.

Kohtumiseni kümnendal Positivus Festivalil aastal 2016!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles