Tallinn Dolls on loomas maailma suurimat kantavat kunstigaleriid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Dolls on loomas maailma suurimat kantavat kunstigaleriid
Tallinn Dolls on loomas maailma suurimat kantavat kunstigaleriid Foto: Marek Metslaid

Eestis armastatud rõivabränd Tallinn Dolls oskab juba üllatada. Nüüd on moebränd astunud suure sammu kunstimaailma ja loonud ainulaadse liini nimega KANNA KUNSTI, mille rahvusvaheline kaubamärk kannab nimetust WEAR-ARTS.

Kollektsiooni põhiidee on kunsti populariseerida ning tuua see inimese igapäeva garderoobi. Võid iga päev kanda oma lemmikkunstnikke olles justkui elav kunstigalerii!

Kvaliteedi standardid on kunstnikele vääriliselt kõrged ning kunsti presenteerimiseks on kasutatud kõige luksuslikumat digitaalset trükitehnikat. Kõik rõivad on valmistatud Eestis ning toodetud imepehmest naturaalsest bambuskangast.

Kollektsioonile annab jõudu ka aus hinnapoliitika. Iga toote etikett tutvustab kunstitöö loojat ning annab informatsiooni ka sellest, millises mahus toetab see looja autoriõigusi. Nii võib kandja kindel olla, et saab oma lemmikkunstnikke mõistliku panusega toetada.

KANNA KUNSTI  liin pakub erinevate lõigete- ja pikkustega kleite ning pluuse, mis sisaldavad kunstnike töid üle kogu maailma. Ajaloolistest klassikutest tänapäeva popkunstnike ja graafiliste disaineriteni. Kohalikest talentidest tõusvate kunstitähtedeni.

Laiema mastaabiga kunstiplatvormi eesmärgiks on toetada autoriõiguste müüki ning pakkuda kunstnikele uut väljundit moemaailmas. Ideest on kasvamas maailma suurim kunstigalerii, mille fookus on suunatud just kunsti kandmisele. Avastamisruumi jätkub siinkohal kõigile!

Tutvu toodetega lähemalt SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles