Axl Rose viivitas jälle kontserdi algusega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
U.S. band Guns N' Roses guitarist Ron Thal and singer Axl Rose perform on their first night at London's O2 Arena, on Wednesday, Oct. 13 2010. (AP Photo/Mark Allan) / SCANPIX Code: 436
U.S. band Guns N' Roses guitarist Ron Thal and singer Axl Rose perform on their first night at London's O2 Arena, on Wednesday, Oct. 13 2010. (AP Photo/Mark Allan) / SCANPIX Code: 436 Foto: Mark Allan/AP

Bändil Guns N`Roses on praegu käsil tuur pealkirjaga «Hiina demokraatia». Eile oli kontsert Londonis.

Bändi laulja Axl Rose (48) ei suvatsenud jällegi, nagu juba kordi nähtud on, kontserti õigel ajal alustada, kirjutab New Musical Express.

Eilse kontserdi algus Londoni O2 meelelahutuskeskuses venis tund aega, samas lõppes etteaste ligi poolteist tundi kavandatust hiljem, pärast südaööd.

Kontsert oli menukas ja rahvas oli nii pöördes, et Axl pidas vajalikuks rahvast enne aeglast lugu pealkirjaga «Sorry» rahustada.

Kui teil peaks olema huvi mind millegagi pilduda, siis parem, kui te seda ei teeks, sest kui mööda viskate, võivad inimesed esireas pihta saada, mida me ei tahaks, et juhtub, ütles laulja.

Käimasolev maailmaturnee viib bändi esinema veel Manchesteri linna Inglismaal ja Hispaania linnadesse Saragosasse ja Barcelonasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles