Internetis käib äri Kanye Westi alastipiltidega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanye West
Kanye West Foto: WENN.com

Kanye sattus tobedasse situatsiooni: pakutakse müüa pilte, millel mees täitsa alasti poseerib.


Eriti piinlikuks teeb kogu loo asjaolu, et Kanye pildistas need pildid ise ja saatis siis meiliga mitmesugustele naistele, räägib Rdaronline. See kõik juhtus siis, kui ta veel nii kuulus ei olnud. Ühel pildil poseerib mees palja ülakehaga, kandes kuldketti ja päikeseprille. Teisel demonstreerib ta oma bokserite vahelt välja tolknevat mehetunnust. Ja nii edasi, ja nii edasi… tasakaalustatud kvaliteetportaalina ei kavatse Elu24 neid pilte siinkohal reprodutseerida ega isegi lingiga viidata.

«Need pildid ujuvad netis juba ammu ringi,» väidab tundmatuks jääda sooviv pildiärimees. «Enamus on sellest ajast, kui Kanye endale Myspace'is nime üritas teha. Mu teada on ta neid saatnud paljudele-paljudele naistele.»

Kanye West andis ise hiljuti intervjuu, milles tunnistab: «Olen küll mõelnud alasti poseerimisele.» tema sõnade järgi aitaks see murda «iga viimast kui hip-hopi reeglit». «Kui ma paar kuud trenni teen, võin vabalt alasti poseerida!» lisas Kanye.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles