Video. Tallinna Merepäevad. Millisena sooviksid Tallinna kesklinna mereäärt näha sina?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Merepäevadel oli kõigil kolmel päeval kohal ka Linnalabor, kes võttis ülesandeks viia läbi avalik ideekorje Tallinna kesklinna mereääre aktiivsemaks muutmiseks. 

Ideedekorje näol on tegemist ka avaliku huvi kaardistamisega ja Merepäevadega mõtete kogumine ei lõppe, see jätkub aadressil meretallinn.ee augusti lõpuni välja. Kolme nädala jooksul on kogunenud üle paarisaja idee, kuid mida rohkem neid on, seda uhkem ja Linnalabor loodab, et see on alles ideedetulva algus.

Ideedel hoitakse jooksvalt silma peal. Populaarsemaid mõtteid on hetkel rannapromenaadi rajamine alates Russalkast ja miks mitte Põhja-Tallinna tippu välja. Tallinna sadam ja Noblessneri kvartalgi loodavad, et nende territooriumile saabub huvitavaid ideid, mida teostada. Ideedekorje ongi inspiratsiooniks ka maaomanikele, keda kutsutakse põnevatest mõtetest kinni haarama.

Andsime meiegi oma panuse ning märkisime idee kaardile.

Millisena sooviksite teie näha Tallinna kesklinna mereäärt? 

Linnalabori projektist rääkis lähemalt Eneli Rohtla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles