Galerii: Tallinna Merepäevadel toimus merepäästeõppus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, 18. juulil toimus Tallinna Merepäevadel merepäästeõppus, mille stsenaariumi kohaselt sattus õnnetusse lõbusõidulaev. Laevalt anti hädaabisignaal ning asuti inimesi evakueerima.

Vette visati päästeparv, mille peale õnnestus osadel inimestel ka pääseda. Teine pool õnnetusse sattunud inimesi jäi vette hulpima. Appi tõttasid Eesti vabatahtlike merepäästjate RIB-tüüpi päästekaater ja Eestiga tihedat koostööd tegeva Soome vabatahtliku merepääste lipulaev Jenny Wihuri.

Õppuse viis läbi MTÜ Eesti Vabatahtlik Mere- ja Järvepääste koostöös Viking Life-Saving Equipment Estonia AS-iga. MTÜ Tallinna Vabatahtlik Merepääste on sidusorganisatsiooni MTÜ Eesti Vabatahtlik Mere- ja Järvepääste liige.

Vaata fotodelt, mis Tallinna Merepäevadel toimus!

Tallinna Merepäevad jätkuvad veel täna ja ka homme. Üks suurimaid tõmbenumbreid on kahtlemata täna kell 21.00 Lennusadamas algav Öölaulupidu, kus teiste seas teevad kaasa ka Maarja-Liis Ilus ja Uku Suviste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles