Lambert loobub islamisusuliste survel lavasuudlusest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lambert pressikonverentsil Kuala Lumpuris
Adam Lambert pressikonverentsil Kuala Lumpuris Foto: SAEED KHAN/AFP

Popstaar on sunnitud Malaisia islamistliku opositsioonipartei nõudmistele järele andes oma tänaõhtuse Kuala Lumpuris toimuva kontserdi kavast välja jätma meestevahelise suudluse.

Lambert ütles pressikonverentsil Reutersi esindajale, et tema show peegeldab tema seksuaalsust, öelgu islamipoliitikud mida tahes. Ainuke asi, millest ta sel õhtul loobub, on suudlus meestantsijaga.

«Ärge muretsege, esinemisse jääb piisavalt pinget,» rääkis mustas jakis ja tugevasti meigitud silmadega Lambert ajakirjanikele. «Ma ei saa sinna midagi parata. Ja lõpuks, see on vaid üks väike musi.» Staar lubas, et kogu ülejäänud provokatiivne kava jääb puutumata.

«Tundub, et mõnel inimesel on sellega probleeme, kui mina laval poissi musitan. Ma vihkan kompromisside tegemist, aga minu jaoks on sellest suudlustest tähtsam võimalus Malaisia inimestele esineda,» seletas Lambert.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles