Elu24 galerii: Tanel Padar & The Suni kontsert Pärnus tõi Ammende hoovi rahvast täis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti rokkmuusika lipulaev Tanel Padar & The Sun on läbi seilanud kõik Eesti suurimad festivalid ja lavad, pannes tuhandeid eestlasi andunult oma muusikat nautima. Ansambel on korjanud arvukalt säravaid muusikaauhindu, mis igati auga välja teenitud.

The Sun surfab jätkuvalt laineharja tipus ja kontsertsarjaga "Veidi valjem kui vaikus" tulevad teiste seas esitamisele ka lood "Kuu on päike", "Nii siis jääbki" ja "Võta aega", mis on paljude armastatud hittide seas kindlal kohal Eesti muusika kullafondis. Lisaks bändi raudvarale kõlab ka nende uuem kraam eesotsas värskeima looga "Võit nagu valatud".

Foto: Madis Sinivee

Tanel Padar & The Sun loob alati oma publikuga mõnusa sünergia ja meelitab kohale nii tulihingelised rokifännid kui ka need, kes mahedas suvetuules naudiksid hea meelega muusikat, mis on ainult veidi valjem kui vaikus.

Foto: Madis Sinivee

Kontserttuur "Veidi valjem kui vaikus" toob teie ette The Sun'i parimad lood akustilises võtmes, mida vürtsitatakse kergelt mõnusa huumoriga.

Vaata tuuri Pärnu kontserdi elu ja melu galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles